Oldal kiválasztása

Ők már otthonra találtak

Sikertörténetek, örökbefogadóink küldték, gazdis beköszönések

Jackie – Léna

Titán

Hős – Maszat

“Hazaértünk, megismerkedett a hellyel és a másik kutyánkkal. Eddig jól megy minden. Nagyon jól fogadta őt, jobban, mint amire számítottunk, de ehhez hozzájárult Hős csodás természete is. Izgatott az öreg kutyánk, de eddig minden rendben van. Most már nyugodt és ott fekszik mellette. Hazafelé el is döntöttük az új nevét, Maszat. Így lesz a teljes neve Dávid Hős Maszat (mivel mindhárom gyermekünknek két neve van, ezért ő is kettőt kapott), de mi Maszatnak fogjuk nevezni kapott egy csinos nyakörvet, amire készíttettünk is a fressnapfban egy bilètát, amin a neve és a telefonszámom áll. És persze választottunk neki egy hámot is a sètákhoz. Nagyon nyugodt érdeklődő volt már az ölemben hazafelé, nagyon megnyugodott. Most újra lepihent, elaludt. Nagyon őrzi őt a másik kutyusunk küldök néhány fènykèpet. Köszönjük a lehetőséget! És a bátortást. Remélem Győzelem kiheveri a hiányát Szép napot kívánunk! Anikó ”

Ármin – Fülike

Potyka

Katka

Krémes

Benő – Ollie

Borsodi Ariel – Amúr

“Jelentjük Amúr (projekt neve: Borsodi Ariel) túlesett az ivartalanításon, egyúttal megszabadították két csüngő farkaskörmétől is. A gallérral még nem sikerült összebarátkoznia, de nyugodt perceiben kerti ásást, az éjszakai órákban pedig varrat eltávolítást szívesen vállal. Igazi gézengúz ez a kutya, a két gyerekünk a falkája. Ja igen, ahogy a képeken látszik, a konyhaszekrény alá már rég nem fér be….

Pici Pretty – Menta

Parázs – Bingó

“December 6-án gazdisodott nálunk Parázs, most már Bingó az anyakönyvi neve. Bingó 3 hete túl van az ivartalanításon, illetve volt még egy kis sérve, így egy altatással megúszta a műtétet. Jól viselte. Határozott, bátor kutyus. Pusziosztó, erős akarattal. Ez utóbbin a kutyaiskola segíteni fog reményeink szerint, Imád a kertben szaladgálni. A szomszédok átjárnak hozzá simikére, Bingó igazi gourmet: mindenféle táp, jutifalatok, tapéta, föld, falevél, papírzsebkendő, giliszta…. Neki teljesen mindegy, mindegyik a kedvence. Segít a kerti munkákba, a bokrokat nem kell metszeni. A traccsparti elmaradhatatlan része az estéknek. Mindig van mit megbeszélnie a környék kutyáival. A mai mérlegelés eredménye 9 kiló 60 deka. Az első pillanattól nagyon ragaszkodik hozzánk, 3 méternél messzebb nem megy (még póráz nélkül sem). Nagyon szeretjük, nekünk Ő a legszebb, legokosabb, legügyesebb kutyus, csatolunk pár fotót. “

Fülike – Kópé

“Ma egy éve bíztátok ránk Kópét (akkor még Fülikét), a világ legkedvesebb és legokosabb kutyáját. Nem is értjük, addig, hogy tudtunk nélküle élni!? Köszönjük! Sok sok puszi és pacsi!”

“Borsodi” Baltazár

“Baltazár már bekattintotta az adóbevallásban hogy ti vagytok a kedvezményezettek, aztán kiült napozni jó munkát nektek és kellemes húsvétot.”