Oldal kiválasztása

Esemény naptár

Legközelebb ekkor találkozhatunk:

November 28. – Szombat – ELMARAD!!

A Kormány járványügyi intézkedései minket is érintenek. Az általános rendezvénytilalom miatt a nagyon várt november 28-án megrendezésre kerülő nyílt napunk ELMARAD!

A Kutyaovi mostantól sajnos biztonytalan ideig zárt ajtók mögött üzemel. Szívfájdalmunk, hogy sétáltatni, simogatni, ismerkedni nem tudtok jönni. Az örökbeadások még zavartalanul müködnek, de csak konkrét kiszemeltre, konkrét örökbefogadási szándékkal lehetséges, előre egyezetett időpontban. Megértéseteket, türelmeteket kérjük ez ügyben, vigyázzatok magatokra és egymásra is!

Néhány alapszabály amit be kell tartanod, ha meglátogatsz minket

Ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, minden látogatónak be kell tartania a játékszabályokat!

Gyerekek, kisgyerekes családok csakis akkor jöhetnek, ha a szülők végig maguk mellettt tartják és figyelik a gyerkőcüket. Csak a kutyasimogatóban tartózkodhatnak a kisgyerekek, rohangálni, kiabálni, visítani, labdázni nem lehet, kutyáink félnek a hangzavartól. Ez nem játszótér, ez a kutyáink fenségterülete ezt ne feledjék a szülők.

Kutyáink nem játékszerek, nem plüssök, igy húzni, ráncigálni, rájuk feküdni NEM szabad és amelyik szülő ezt nem veszi észre, nem korrigálja, arra Amanda óvónéni haragja zúdul majd, amit jobb, ha elkerül mindenki. Arra kérek minden látogatót, ha ilyet láttok jelezzétek, szóljatok egymásra is.

Saját kutyát most csak azok hozhatnak, akik örökbefogadás előtt állnak!

Jutalomfalatot, finomságokat nyugodtan adhattok a kutyusoknak, de dobálni, szétszórni, aki kapja marja alapon ne adjatok, mert verekedést szül, vannak kajaféltékeny kutyáink is.

Adománybüfénkbe szivesen fogadunk üditőket, frissitőket, finomságokat, saját készítésű sütiket.

A melegre való tekintettel arra kérünk benneteket, gyakran vizezzétek, mártsátok meg a kutyikat a pancsizóban, itassátok őket.

Parkolni más telkén, szántóföldjén tilos, csakis a kutyaovi előtti parkolóban tudtok vagy az út szélére állva, hogy a forgralmat ne akadályozzátok.

Örökbefogadás előtt állóktól azt kérjük fogadják meg tanácsainkat, ajánlásainkat, mi ismerjük a védenceinket, mi tudjuk róluk mik az igényeik. Legyetek őszinték velünk, kérdéseinkre őszinte, egyszerű, egyenes választ várunk. A gazdi választás jogát fentartjuk minden esetben. Nem az érkézési sorrend dönt, nem is az erőszakosság és kérjük tartsástok tiszteletben a döntésünket.

Örökbefogadással, vagy egyéb információkkal kapcsolatban keressétek Amanda óvónénit vagy önkénteseinket.

Azt szeretnénk, ha jól éreznétek magatokat, de figyeljetek egymásra és a kutyáinkra is!