Oldal kiválasztása

Anasztázia vemhesen egy disznóólba volt láncra kötve és bezárva, de ezt még tetőzte, hogy az egyik szomszéd unalmában még lövöldözött rá és bántotta szegényt. Megfélemlítve, rettegve élte első évét. Egy éves korában került hozzánk gazdisodott, de most újra nálunk van és végleges családját keressük neki, akinél biztonságban és szeretetben élhet élete végégi.

Anasztázia a legártatlanabb kutyus akivel valaha találkoztam, kedves, csendes, mindennek örülni tudó szépség, akinek egyetlen egy vágya van, hogy tartozzon valakihez, hogy szeressék. Németjuhász kinézetű, de annál jóval kisebb méretű kutya, alacsonyabb. Jelenleg fogynia kell, azon vagyunk, hogy elérje az ideális súlyát. Viharfélő, vihartól, hangos zajoktól, durrogtatásoktól, hirtelen mozdulatoktól bepánikol, retteg és menekülőre fogja. Csak kertbe nem adjuk, kizárólag olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki nem rest beengedni az otthonába, lakásába, viharok idején pedig extrán figyeli és óvja, biztonságba helyezi.

Szobatiszta, kenneltiszta. Minden kutyával jól kijön, velük biztonságban is érzi magát, igy egy másik kutya mellé ideális társ lenne. Kisgyerekes, zajos családba nem ajánljuk, ahogy a belvárosba sem. Bemutatkozó leveleket az amandakutyaovi@gmail.com-ra várjuk Anasztázia megjelöléssel.