Oldal kiválasztása

Gáborka pici korában gazdisodott, három hónaposan nagy reményekkel, tervekkel vitték őt el tőlünk, aztán hidegzuhanyként jött egy év után a levél, hogy visszaadják. Legnagyobb bűnként kiemelték, hogy ellopott a konyhaasztalról egy pritaminpaprikát és a gyerek kedvenc plüssét is szétszedte és ez igy tarthatatlan állapot a részükről. Gáborka igy újra kutyaovisként, boldogan, vidáman, önfeledten veti bele magát a gazdikeresésébe.

Fiatal még és ráadásul szuper kutya, egyáltalán nem problémás, inkább megfelelni akaró, szeretetéhes szépség. Gáborka szeret játszani a kutyapajtikkal, az ember közelségét kifejezetten szereti, imádja a simogatást, gyakran játék közben is odajön egy simiért. Pórázon is szépen sétál már, a kezdeti bizonytalanságait teljesen legyőzte nálunk. Területét védi kerítésen keresztül, öblös hangja van, jelzi, ha idegenek jönnek.

Kenneltiszta, szobatiszta. Korábbi gazdája elmondása szerint gyerekekkel nagyon jó viszonyt ápol, mi még nem tudtuk ezt tesztelni itt. Kompakt méretű 15 kg körüli, se kicsi, se nagy, pont ideális társ kirándulásokhoz.

a bemutatkozó leveleket az amandakutyaovi@gmail.com címre várjuk Gáborka megjelöléssel.