Oldal kiválasztása

Fekete párducunk Potyka, nagy utat tett meg, óriási túlélő. Mamija senki kutyájaként élt és hozott világra 12 kis kölyköt a semmi közepén. A pár napos babák bekerültek a kisvárdai menhelyre, de minden pici meghalt még aznap, egyedül Potyka maradt életben. Enikő cumiztatta őt, hónapokig nevelte, gondozta és később átvettük tőlük, hogy talán itt nagyobb az esélye a gazdisodára.

Potyka kezdetben nagyon félt, nem is tudtuk hirdetni, de később kinyilt, életre kelt és megmutatta micsoda nagy bohóc, micsoda szeretetcsomag. Fiatal, másfél év körüli. Kajla kamasz még, egy igazi egyéniség. Ő a mi mókamesterünk, tele van szeretettel, de nem adja könnyen magát.A változást szoknia kell, az első két hétben erre fel kell készülni majd a leeendő gazdinak, hagyni kell a maga tempójában feloldódni és türelemmel lenni felé. Két hét és utána szuper kutyát kap, aki otthonába fogadja.

Nagy termetű lett kb 20-25 kg körüli, aki családban szeretne élni. Legjobb lenne egy másik kutya mellé, imád velük bandázni, játszani. Kajával nagyon könnyű motiválni és játékokkal, sipolókkal is. Pórázon szépen sétál, kirándulásokban a legjobb partner. Lakásban otthonosan mozog, szereti is a szoba melegét, biztonságát, igényli a kényelmet. Játék, sipoló őrült, egész nap lehet neki dobálni ezeket, de egyedül is feltalálja magát, elszöszmötöl bármivel. Kertes házba ajánljuk kinti-benti tartásra. Gyerekektől fél, mindenképp gyerekmentes gazdit keresünk.

Ivartalanítása megtörtént, oltásai, chipje rendben van. Bemutatkozó leveleket az amandakutyaovi@gmail.com-ra várjuk, Potyka megjelöléssel.