Oldal kiválasztása

Krémesegy kilenc hónap körüli, térdig érő, tüneményes kislány, aki kezdeti félelmeit már legyőzte és mosolyogva, örömmel veti bele magát az életbe. Se nem kicsi, se nem nagy, pont ideális méretű kutyus kirándulásokhoz, bandázáshoz, lakásban lustálkodáshoz. Az elején bizonytalanságot mutathat, de türelemmel és sok szeretettel, illetve finom falatokkal hamar feloldódik. Nyitott nagyon jóindulatú, semmi agresszió nincs benne, minden kutyával jól kijön, nagyon játékos kajla kölyök még.

Egy türelmes gazdit keres, aki nem várja el tőle, hogy első percben a nyakába ugorjon, aki hagy neki időt a lelki kibontakozására, ahogy mi is hagytunk. Szuper jó kutyát kap, aki nem sürgeti, akinek nincsenek irreális elvársai egy korábban megfélemlitett, maga alá pisilő kutyához. Krémes fiatal, előtte még az élet, adjatok neki is esélyt nagyon megérdemli. Másik kutya mellé lenne a legideálisabb vagy egy kutyás tapasztalattal rendelkező nyugodt gazdinak.

Ivartalanitás megtörtént, oltásai rendben vannak. Bemutatkozó leveleket az amandakutyaovi@gmail.com-ra várjuk, Krémes megjelöléssel.