Oldal kiválasztása

Benitó pici, öntudatos és akaratos és imádnivaló is hozzá. Németjuci okos buksi, tacsi virsli test, kell ennél cukibb?

Olyan játék nincs, ami nem az övé, begyűjti őket és bevédi, szemmel tartja és senkinek nem adja. Imád a kutyapajtikkal bandázni, fáradhatatlan ilyen téren és aktív. Addig nem nyugszik, amig le nem fut valakit vagy el nem veszi mástól a játékot. Nagyon kajás, szeret enni, bármikor képes lenne lakomákat csapni, mástól az ételét is félti ,senkinek nem ad egy falatot sem, ami az övé az az övé.

Nagyon rá tud cuppanni az emberre, követ, figyel, nézi hol lehet egy kis simit kicsalni vagy egy falatot kunyarálni. Egyedüllétet, bezártságot nem viseli jól és ennek hangot is. Szobakennelhez van szoktatva, abban nyugiodt, csendes. Mindenképp másik nagyobb méretű kutya mellé, kertes házba kinti-benti tartásra ajánljuk vagy olyan gazdi mellé aki sokat otthon van vele, akár kicsit idősebb gazdi is szóba jöhet nála, mert neki az a lényeg legyen mellette valaki.Tele van szeretettel, jósággal, olykor túl is csordul ez. Kutyasuli nagyon-nagyon jót tenne neki és mi ebben segítenénk is anyagilag a gazdinak.

Ivartalanitása megtörtént, oltádai, chipje rendben van.Bemutatkozó leveleket az amandakutyaovi@gmail.com-ra várjuk, Benitó megjelöléssel.